/ 10 نظر / 6 بازدید
محسن جمالی

دایی جان مردم از تشنگی دارن میمیرند سیکان خشک شد آب سیمره کم شد درختا خشگ شدن گرد وغبار مردم را خفه کرد به فکر نون باش خربزه آبه......

امیر محمد کرمشاهی

استاد محترم محیط زیست به چه معناست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستدار محیط زیست

سلام از همه عزیزانی که به نمایندگی از صاحبان واقعی ایران یعنی زاگرس نشینان در این همایشها شرکت نموده اید و به مشکلات این حوضه پرداخته اید به عنوان یک ایرانی ازشما و همه عزیزانی که درآن همایش شرکت داشته اند قدردانی می نماییم باشد شما با جلسات مستمر این حساسیتها را به سطوح بالای مدیریت کشور که محیط زیست براشون مهم نبوده انتقال دهید تا شاید آیندگان به نیکی از ما یاد کنند که وضعیت نامناسبی دارد محیط زیست ما چیزی برای آیندگان برجای نخواهد ماند.

دوستدار محیط زیست

سلام از همه عزیزانی که به نمایندگی از صاحبان واقعی ایران یعنی زاگرس نشینان در این همایشها شرکت نموده اید و به مشکلات این حوضه پرداخته اید به عنوان یک ایرانی ازشما و همه عزیزانی که درآن همایش شرکت داشته اند قدردانی می نماییم باشد شما با جلسات مستمر این حساسیتها را به سطوح بالای مدیریت کشور که محیط زیست براشون مهم نبوده انتقال دهید تا شاید آیندگان به نیکی از ما یاد کنند که وضعیت نامناسبی دارد محیط زیست ما چیزی برای آیندگان برجای نخواهد ماند.

محیا

همه باید* طبیعت را نجات دهیم *وگرنه خود نیز نجات پیدا نخواهیم کرد*هر قدم کوچک ما وقتی باهم جمع شوداقدامی بسیار عظیم خواهد شد*حال زمین پیر،زیاد خوش نیست* فردا دیر است

محیا

همه باید* طبیعت را نجات دهیم *وگرنه خود نیز نجات پیدا نخواهیم کرد*هر قدم کوچک ما وقتی باهم جمع شوداقدامی بسیار عظیم خواهد شد*حال زمین پیر،زیاد خوش نیست* فردا دیر است

مریم کرمشاهی

دانشمندان دانشگاه جنوب فلوريدا به خاصيت تصفيه كنندگی كاكتوس "prickly pear cactus" پی بردند. عصاره‌ی اين گياه بيابان نشين در جداسازی لايه‌ها و باكتريهای درون آبهای آلوده بسيار موثر است و خبر خوش اينكه كاكتوس در همه جا يافت می شود. البته اين گروه از دانشمندان اولين كسانی نيستند كه به اين خاصيت پی برده اند. جوامع مكزيكی در قرن نوزدهم ميلادی از اين خاصيت كاكتوس برای پالايش آب استفاده می كرده اند. صمغ غليظ درون كاكتوس كه نقش آن ذخيره‌ي آب است، مسئول اصلی عمل پاكسازی آب می باشد. دانشمندان صمغ كاكتوس را استخراج كردند و آنرا به آب آلوده به باكتری و رسوبات اضافه كردند. كاری كه صمغ در اين مرحله می كند اينست كه باكتری ها و رسوبات را با هم تركيب می كند و موجب ته نشينی آنها می شود و به اين ترتيب 98 درصد باكتريها از آب جدا مي شوند. می توان برای استخراج عصاره‌ی كاكتوس برشی از آن را درون آب جوشاند؛ درست مانند كاری كه اين دانشمندان انجام دادند. در بسياری از جوامع و مناطق دنيا آب پاكيزه كمياب است، و استفاده از كاكتوس برای پاكسازی آب می تواند يك راهكار بسيار سريع، ارزان و مناسب براي افرادی باشد كه از نعمت آب پاک بی

باران پارسیان

خیلی جالبه وبلاگتونو میگم از این بیشتر انتظار داریم

امیررضا احمد زاده

عمو جان ممنون که اینقدر به فکر طبیعت هستید] واقعا خسته نباشی

امیررضا احمد زاده

عمو جان ممنون که اینقدر به فکر طبیعت هستید] واقعا خسته نباشی