روز جهانی بهداشت و آغاز هفته سلامت گرامی باد

 عرضه مواد غذایی به طور فزاینده ای در حال جهانی شدن است و این نیازمند توجه بیش از پیش به سیستم ایمنی مواد غذایی در میان کشور ها است. به همین دلیل سازمان جهانی بهداشت، شعار خود را در سال 2015 بهبود ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا بشقاب (همیشه و همه جا) قرار داده است.  WHO به کشورها، در پیشگیری، شناسایی، و درمان بیماری های غذا زاد کمک می کند. دراین ارتباط باید استانداردها و دستورالعمل های بین المللی، برای پوشش فرایندهای اصلی غذایی، تهیه گردد. همراه با سازمان غذا وکشاورزی ملل متحد (FAO)، سازمان جهانی بهداشت از طریق شبکه اطلاع رسانی جهانی ، به کشورها در مورد ایمنی مواد غذایی اعلام خطر می کند.

5 نکته کلیدی برای غذای سالم
 
ایمنی غذایی یک مسولیت مشترک است. از کشاورزان و تولیدکنندگان گرفته تا ،فروشندگان و مصرف کنندگان . 
برای مثال 5WHOنکته کلیدی ، برای راهنمایی فروشندگان و مصرف کنندگان  غذای سالم و ایمن، تعریف نموده است: 
نکته اول: تمییز نگه داشتن 
نکته دوم: جدا نگه داشتن مواد غذایی خام از مواد غذایی پخته 
نکته سوم: پختن کامل مواد غذایی 
نکته چهارم: پختن غذا با درجه حرارت مناسب 
نکته پنجم: استفاده از آب و مواد غذایی سالم   
روز جهانی بهداشت (2015) فرصتی است تا به مسولین دولتی، کشاورزان، تولیدکنندگان، توزیع کنندگان، متخصصان بهداشت و سلامت و همچنین مصرف کنندگان، در مورد اهمیت ایمنی مواد غذایی و هر چیزی که در احساس امنیت و اعتماد به غذای داخل بشقاب نقش دارد، هشدار داده شود. 

 

World Health Day 2015: Food safety 7 April 2015 - World Health Day Background

Unsafe food is linked to the deaths of an estimated 2 million people annually – mostly children. Food containing harmful bacteria, viruses, parasites or chemical substances is responsible for more than 200 diseases, ranging from diarrhoea to cancers.

New threats to food safety are constantly emerging. Changes in food production, distribution and consumption; changes to the environment; new and emerging pathogens; antimicrobial resistance - all pose challenges to national food safety systems. Increases in travel and trade enhance the likelihood that contamination can spread internationally.

The topic for World Health Day 2015 is food safety

As our food supply becomes increasingly globalized, the need to strengthen food safety systems in and between all countries is becoming more and more evident. That is why the WHO is promoting efforts to improve food safety, from farm to plate (and everywhere in between) on World Health Day, 7 April 2015.

WHO helps countries prevent, detect and respond to foodborne disease outbreaks - in line with the Codex Alimentarius, a collection of international food standards, guidelines and codes of practice covering all the main foods and processes. Together with the UN Food and Agriculture Organization (FAO), WHO alerts countries to food safety emergencies through an international information network.

Five keys to safer food

Food safety is a shared responsibility. It is important to work all along the food production chain – from farmers and manufacturers to vendors and consumers. For example, WHO’s Five keys to safer food offer practical guidance to vendors and consumers for handling and preparing food:

  • Key 1: Keep clean
  • Key 2: Separate raw and cooked food
  • Key 3: Cook food thoroughly
  • Key 4: Keep food at safe temperatures
  • Key 5: Use safe water and raw materials.

World Health Day 2015 is an opportunity to alert people working in different government sectors, farmers, manufacturers, retailers, health practitioners – as well as consumers – about the importance of food safety, and the part each can play in ensuring that everyone can feel confident that the food on their plate is safe to eat.

 

 برگرفته از سایت:http://hckashan.blogfa.com

 

/ 7 نظر / 22 بازدید
تالار گفتگوی کشاورزی و منابع طبیعی

سلام یک تالار گفتگو برای دانشجویان رشته های کشاورزی و منابع طبیعی و تمامی کسانی که به طبیعت علاقه دارند تاسیس شده است. مزایای این تالار گفتگو : 1. محلی برای تبادل اطلاعات و ارتباطات بین دانشجویان هم رشته در دانشگاههای مختلف 2. مباحث درسی و رشته ای 3. انتشار مقالات , کتاب ها , تصاویر و مجلات الکترونیکی 4. بالا بردن سطح دانش و اطلاعات علمی 5. اطلاع یافتن از تازه های کشاورزی 6. حمایت از منابع طبیعت و .... شما در این تالار میتوانید مقالات خودتان و یا هر مقاله مفید دیگری را منتشر کنید تا دیگر اعضا از آن استفاده نمایند. تالار گفتگوی اختصاصی برای هر یک از رشته های کشاورزی و منابع طبیعی قرار داده شده است. از مزایای دیگر انجمن این است که شما میتوانید هنگام ثبت نام رشته تحصیلیتان را انتخاب کنید و به اینصورت رشته تحصیلی تمامی اعضا مشخص خواهد بود . این تالار برای دانشجویان عزیزی مانند شما راه اندازه شده و نیاز به حمایت شما دارد . لازم به ذکر است افرادی که دارای فعالیت بیشتر و اطلاعات مفیدتری باشند به عنوان مدیر قسمنتهای مختلف تالار انتخاب خواهد شد. موفق باشید

تالار گفتگوی کشاورزی و منابع طبیعی

سلام یک تالار گفتگو برای دانشجویان رشته های کشاورزی و منابع طبیعی و تمامی کسانی که به طبیعت علاقه دارند تاسیس شده است. مزایای این تالار گفتگو : 1. محلی برای تبادل اطلاعات و ارتباطات بین دانشجویان هم رشته در دانشگاههای مختلف 2. مباحث درسی و رشته ای 3. انتشار مقالات , کتاب ها , تصاویر و مجلات الکترونیکی 4. بالا بردن سطح دانش و اطلاعات علمی 5. اطلاع یافتن از تازه های کشاورزی 6. حمایت از منابع طبیعت و .... شما در این تالار میتوانید مقالات خودتان و یا هر مقاله مفید دیگری را منتشر کنید تا دیگر اعضا از آن استفاده نمایند. تالار گفتگوی اختصاصی برای هر یک از رشته های کشاورزی و منابع طبیعی قرار داده شده است. از مزایای دیگر انجمن این است که شما میتوانید هنگام ثبت نام رشته تحصیلیتان را انتخاب کنید و به اینصورت رشته تحصیلی تمامی اعضا مشخص خواهد بود . این تالار برای دانشجویان عزیزی مانند شما راه اندازه شده و نیاز به حمایت شما دارد . لازم به ذکر است افرادی که دارای فعالیت بیشتر و اطلاعات مفیدتری باشند به عنوان مدیر قسمنتهای مختلف تالار انتخاب خواهد شد. موفق باشید

علی کرمی

با درود سال نو را به همه ی اعضای انجمن شادباش می گویم . هفته ی هوای پاک را تبریک می گم و از شما دعوت می کنم به عکس های نوروزی من سربنید .

علی کرمی

با درود سال نو را به همه ی اعضای انجمن شادباش می گویم . هفته ی سلامت را تبریک می گم و از شما دعوت می کنم به عکس های نوروزی من سربنید .

مریم

خیلی مطالبت خوبه دایی

مریم

درخت این جاندار بی زبان از گرانبهاترین آفریده های خداوند دانا برای آدمی است و به دلیل نقش حیاتی که در زندگی تمامی موجودات زنده علی الخصوص انسانها دارا می باشد در سالنامه جمهوری اسلامی ایران روز پانزدهم اسفند بنام روز درختکاری نامیده شده است و ازآنجا که حیات درخت به عواملی نظیر آب ، خاک و هوا بستگی صد در صد دارد که توسط مسئولین امر سالهاست که تحت عنوان هفته منابع طبیعی (۱۵ الی ۲۱) اسفند برنامه های متعدد آموزشی ، اطلاع رسانی و درختکاری اجرا می گردد. حضرت رسول (ص) فرمود: خداوند درخت را برای انسان آفرید، از اینرو او باید درخت را بکارد، آن را آبیاری کند و در حفظ آن بکوشد.

مریم

زنـــدگی عمـل کردن است. این شکر نیست که چای را شیرین می کند بلکه حرکت قاشق چای خوری باعث شیرینی می شود . . .